Idén is megrendezésre kerül 2021. június 28. – július 2.-ig a #kapustabor2021. Ezen a nyáron nyolcadik éve szervezzük meg ezt a sikerekben bővelkedő eseményt. 2014; 2015; 2016; 2017; 2018; 2019 és 2020 után a nagy érdeklődésre való tekintettel Pécs város és környékének labdarúgó kapusai mellett lehetőséget nyújtunk 2021-ben az ország összes utánpótláskorú labdarúgócsapat igazolt kapuspalántáinak, hogy felmérhessék, kipróbálhassák és megismerjék ennek a szakmának a rejtelmeit, elsősorban szakemberek és kapustársaik segítségével.

    A tábor célja, hogy a szürke hétköznapokból kiragadva a gyermeket, egy olyan közösségbe irányítani, ami a kedvenc sportágán belül azonos élményekben részesült társaival együtt megtapasztalhatják a tábor során a kapusszakma szépségeit és hátulütőit. A hálóőrök mentális és fizikai foglalkoztatása mellett a bentlakásos tábor garantálja a gyermekeknek a sokféle programok által a teljes kőrű aktív kikapcsolódást, amit a programnaptárban feltüntetett események sokaságából láthatunk: Sárkányhajózás, Tenisz, Minigolf, Petanque…stb.
    #kapustabor2021-nek az országos sportrendezvényekben is jártas Pécsi Sport Nonprofit Zrt. tulajdonában álló orfűi sporttábor ad otthont. A táboroztatás során gyermekek felügyeletét a törvény által meghatározott megfelelő számú és kvalitású pedagógus, kapusedző látja el.  

Teljes részvételi díj: 51.400 Ft/fő/5 nap